Collitransport met de grootste zorg

Onze transporteurs behandelen uw levering steeds met de grootste zorg. Daarvoor vertrouwen we op onze specialisten met meer dan 55 jaar ervaring. Bij ons collitransport voorzien we dan ook méér dan levering van deur tot deur. Indien gewenst, brengen wij het colli naar een ruimte naar keuze. Zo gaat de ontvanger nog vlotter met de levering aan de slag.

Neem contact op

Hoskens
Hoskens

Heeft u een vraag?

De colli’s binnen een strakke deadline leveren? Wij luisteren graag naar uw noden en wensen. Vervolgens zetten we in op snelheid en efficiëntie om de best mogelijke oplossing te voorzien.

Enkel de vrachtwagens zelf zijn voorzien van een tracker. Die zetten we voornamelijk in om onze planning te optimaliseren en snel te schakelen. Het is dus niet mogelijk om uw colli’s zelf op te volgen.

Collitransport op maat van uw bedrijf

Met onze klanten bouwen wij steeds langetermijnrelaties. Zoekt u als bedrijf, retailer of webshop een duurzame oplossing voor de levering van colli’s? Dan helpen wij u graag verder. Maar ook voor eenmalige of kleine pakketten kunt u bij ons terecht.

Hoskens
Hoskens

Collitransport voor retail

Heeft u een fysieke winkel of webshop en bent u op zoek naar een langetermijnpartner voor de levering van uw pakketjes? Ons transportbedrijf staat voor u klaar. Als specialist in pakketbezorging voor zowel klassieke retailers als e-commerce streven wij naar de beste service voor u en uw klanten.

Bel een van onze experts

Hoskens
Hoskens

Ons wagenpark voor collitransport

Ons wagenpark is aangepast voor elk type collitransport. Van bestelwagen tot vrachtwagen, van 6 m³ tot 95 m³ en tot maximaal 29 ton laadvermogen: afhankelijk van uw vraag zetten wij de meest geschikte oplossing in. In totaal beschikken wij over 5 vrachtwagens, 8 bestelwagens en 4 ladderliften.

Contacteer ons

Hoskens

Collitransport zonder zorgen

Wij voorzien uw collitransport van A tot Z met de grootste zorg.

  • Professioneel team
  • Service van A tot Z
  • Tot 29 ton laadvermogen
  •  Elk type goederen 
Hoskens
Hoskens
Hoskens
Hoskens
Hoskens
Hoskens
Hoskens

Complex collitransport

Heeft u een specifieke vraag of een complex verzoek? Zijn uw pakketten te afwijkend om per pallet te versturen? Onze chauffeurs leveren colli’s in de meest diverse formaten en gewichten. Ook producten met een uitzonderlijke lengte, fragiele stuks of extra volumineuze goederen vormen geen probleem. Wij behandelen elk goederentransport met de grootste zorg. We brengen uw behoeften op een professionele manier in kaart en gaan op zoek naar een oplossing die werkt voor elke partij.

Hoskens
Hoskens