Verhuizen of leveren op moeilijk bereikbare plaatsen

Een smalle of lage doorgang? Een balkon of zelfs een mezzanine? Voor dit soort plaatsen is een wendbare ladderlift cruciaal. Met een speciaal zelfrijdend model bereikt u elke plek.

Neem contact op

Hoskens
Hoskens

Heeft u een vraag?

Om een vrachtwagen mét ladderlift te plaatsen heeft u 25 meter vrije ruimte nodig. Controleer van tevoren bij de stad of gemeente of hiervoor een vergunning vereist is en vraag indien nodig parkeerborden aan. Zo staan er op het moment van verhuis of levering geen auto’s in de weg.

Wanneer u een van onze verhuisliften huurt voor een verhuizing tot en met de derde verdieping, staat een van onze verhuizers standaard in voor de levering, de bediening en extra hulp ter plaatse.

Bij een verhuizing op de vierde verdieping of hoger, schakelen wij standaard twee verhuizers in. De ene persoon assisteert op de begane grond, de andere persoon gaat boven aan de slag.

Om efficiënt en veilig te werken, heeft u daarbovenop nog minstens twee personen nodig: op die manier zijn er in totaal twee personen op de verdieping om alle meubelen en spullen op het plateau te tillen en twee personen op de begane grond om alles eraf te halen en in de laadruimte te plaatsen. Zo vermijdt u dat sommige personen voortdurend naar boven en beneden moeten lopen.

Vertrouwt u liever op de expertise en ervaring van onze professionele verhuizers? Combineer onze liftservice dan met verhuisservice. In dat geval zorgen wij niet alleen voor de levering en de bediening van de verhuislift, maar nemen wij uw volledige verhuizing uit handen. Met de grootste zorgvuldigheid, aangepast beschermingsmateriaal en zelfs witte handschoenen.

Ons team voorziet altijd voldoende materiaal om de gevel en het balkon te beschermen waar nodig.

De grootste lift draagt tot 400 kg.

De oppervlakte van het plateau bedraagt 2,5 m x 1,5 m.

Voor kleine ruimtes hebben we een compactere lift ter beschikking. Wanneer de toegang voor al onze overige ladderliften niet mogelijk is, voorzien we ons opbouwmodel: uitermate geschikt voor de meest krappe omgevingen.

Combineer een verhuislift huren met onze verhuisservice

Huurt u een van onze verhuisliften? Dan kunt u aansluitend een beroep doen op onze andere diensten, zoals onze verhuisservice. Wij komen ter plaatse en zorgen niet alleen voor de bediening van de verhuislift, maar ook voor professionele verhuizers.

Wij nemen graag uw volledige verhuizing uit handen. Met de grootste zorgvuldigheid, aangepast beschermingsmateriaal en zelfs witte handschoenen gaan we discreet en professioneel te werk. Zo kunt u zich concentreren op uw nieuwe bestemming.

Hoskens
Hoskens

Verhuisservice op maat

Onze ervaren verhuizers gaan niet alleen aan de slag om uw meubelen en waardevolle spullen op en af het plateau te tillen. We voorzien ook het nodige beschermingsmateriaal, pakken met plezier uw spullen in en demonteren uw meubelen.

In uw nieuwe woning of kantooromgeving pakken we vervolgens alles weer uit en monteren we al uw meubelen. Aan het einde van de dag merkt u niet dat wij er waren en geniet u meteen van uw nieuwe stek.

Meer over onze verhuisservice

Hoskens

Verhuislift huren voor speciale leveringen

Als professionele firma heeft u wellicht voldoende verhuismateriaal, bestelwagens en vrachtwagens ter beschikking. Levert u sporadisch ook aan klanten op verdiepingen? Of heeft u voor een bijzondere levering uitzonderlijk een aangepaste ladderlift nodig?

Van schrijnwerk op maat bij de verbouwing van een appartement tot een massief marmer keukenblad voor een gloednieuw penthouse: dit soort leveringen vraagt om de grootste zorg. Daarvoor verhuren wij graag een van onze verhuisliften met bediening. Onze ervaren verhuizers zijn vertrouwd met de bediening van de lift, zodat u kunt focussen op de installatie van uw oplossing en de service aan uw klanten.

Neem contact op

Hoskens
Hoskens

Verhuislift huren voor bedrijfsverhuizingen

Plant u een verhuis met uw kantoor, bedrijf of overheidsinstelling? En wilt u het zwaarste tilwerk vermijden en de traphal onbeschadigd laten? Dan kunt u met uw organisatie ook een van onze verhuisliften met bediening huren. Onze verhuisfirma is vertrouwd met zakelijke verhuizingen.

Ook wanneer u ervaren verhuizers nodig heeft, kunt u bij ons terecht. Wij gaan steeds met de grootste zorgvuldigheid, aangepast beschermingsmateriaal en zelfs witte handschoenen te werk. We verhuizen niet alleen uw kantoormateriaal en bureau-accessoires, maar ook archieven, apparaten en machines. Daarbij gaan we geen enkele logistieke uitdaging uit de weg.

Bel een van onze experts

Hoskens
Hoskens
Hoskens
Hoskens
Hoskens
Hoskens
Hoskens

Verhuizen tot op 33 meter

Verhuist u van of naar een appartement? Dan kunt u een van onze verhuisliften tot 33 meter hoogte huren. Dat is maar liefst 11 verdiepingen.

Neem contact op

Hoskens

Ladderlift huren voor een efficiënte levering of verhuis

Een verhuislift huren is een goed idee voor een snelle, vlotte en veilige verhuizing. Zo hoef je niet elk stuk te demonteren, vermijd je trappen en binnenliften én ga je ergonomisch te werk.

  • Ergonomisch
  • Zelfrijdende lift
  • Tot op 33 meter hoogte  
  • Altijd inclusief bediening
  • Combineerbaar met verhuisservice

Verhuislift apart huren

Bij onze verhuisfirma hoeft u in principe geen beroep te doen op de volledige verhuisservice om een van onze verhuisliften te huren. Afhankelijk van de hoogte van uw verhuizing, komt er wel steeds minstens één van onze experts mee ter plaatse voor de levering en de bediening van de lift. Verder kunt u zelf aan de slag met spullen inpakken, meubelen demonteren en transport. Wenst u een zorgeloze verhuis? Kies dan voor aanvullende verhuisservice.

Hoskens