Full service meubellogistiek

Wij nemen uw meubelen in ontvangst, zorgen voor een naadloze registratie én stockeren alles. Dat gebeurt voor onbepaalde termijn, met behulp van magazijnrekken en specifieke meubelkarren. Voeg meubellogistiek toe aan uw aanbod en bied een nog betere service aan uw klanten. Indien u dat wenst, nemen wij zelfs de volledige planning en administratie over.

Neem contact op

Hoskens
Hoskens

Meubeltransport naar het logistiek magazijn

Indien u en uw klant dat wensen, komen wij uiteraard de volledige bestelling zelf ophalen in uw interieurzaak, of op een andere locatie. Onze ervaren chauffeurs en monteurs gaan met de grootste zorg te werk om uw meubelen in te laden en naar ons magazijn voor meubellogistiek te vervoeren. Ter plaatse nemen wij alle meubelen in ontvangst en zorgen we voor een naadloze registratie.

Bel een van onze experts

Hoskens
Hoskens

Opslag in het magazijn

We bewaren uw meubelen in magazijnrekken en specifieke meubelkarren. De opslag in ons magazijn is steeds van onbepaalde duur. Pas als de bestelling compleet is, leveren wij alles uit aan uw klanten.

Hoskens
Hoskens

Meubeltransport naar de nieuwe bestemming

Onze diensten voor meubellogistiek reiken verder dan de opslag in ons logistiek magazijn. Zodra de levering kan plaatsvinden, gaan we weer aan de slag. We maken afspraken met uw klanten en leveren de bestelling volgens de planning op het afgesproken tijdstip.

Meer over meubeltransport

Hoskens
Hoskens

Meubellogistiek zonder zorgen

Van transport tot logistieke opslag, levering en montage ter plaatse: bij elke logistieke uitdaging zoeken wij de meest geschikte oplossing voor uw meubelzaak.

  • Stipte timing
  • Transparante communicatie
  • Vochtvrij, stofvrij en verwarmd magazijn
  • Verschillende logistieke diensten combineerbaar
Hoskens