Pallettransport op maat

Met ons aangepast wagenpark voorzien we transport op maat van uw bedrijf. Heeft u een extra zware lading, een pallet vol delicate spullen, of een andere transportuitdaging? Samen vinden we een transportoplossing op maat.

Neem contact op

Hoskens
Hoskens

Heeft u een vraag?

Moet u een of meerdere palletten laten vervoeren bij uw distributeurs in het buitenland? Voor geselecteerde landen voorzien wij pallettransport naar het buitenland. Neem contact op via het formulier en een van onze specialisten bekijkt samen met u de mogelijkheden.

Ons transport en de bijhorende levertijden plannen we in op maat van uw organisatie. We optimaliseren onze planning en doen een concreet voorstel op basis van uw timing, het ophaaladres en het leveradres.

De kostprijs van pallettransport hangt volledig af van het type transport. Welke timing stelt u voorop, waar moeten de palletten opgehaald worden en wat is het leveradres? Gaat het om een pallet, meerdere palletten of een omvangrijke lading? Op basis daarvan bepalen we welke voertuigen en andere toebehoren nodig zijn. Wilt u meer weten? Contacteer een van onze specialisten via het formulier en vraag naar onze tarieven.

We trekken volop de kaart van gescheiden afvalverwerking. Zo sorteren we zuivere folies, isomo, papier en karton, zuiver houtafval en restafval. Oude meubelen die de klant niet meer nodig heeft maar wel nog in goede staat verkeren, brengen we naar de tweedehandswinkel.

Daarnaast volgen al onze chauffeurs eco-trainingen om de uitstoot van ons wagenpark zo veel mogelijk te beperken. Onze voertuigen worden regelmatig vervangen en steeds voorzien van de nieuwste ecologische systemen. Verder optimaliseren we onze routes en stippelen we onze trajecten zo efficiënt mogelijk uit.

Om het pallettransport zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, zijn alle wagens voorzien van een laadklep.

Al onze voertuigen zijn uitgerust met een track-and-trace-systeem. Dat zorgt ervoor dat we snel en efficiënt schakelen op het gebied van planning en levertijden. De palletten zelf hebben geen code.

Pallettransport voor retail

Als groothandelaar pallettransport voorzien van uw productiemagazijn naar uw distributeurs? Of van groothandel naar retailer? Met pallettransport voorzien we leveringen in elke fase van uw distributiekanaal.

Hoskens
Hoskens

Pallettransport voor bedrijven

Wilt u de bestellingen van klanten per pallet laten vervoeren naar verschillende locaties? Of het nu gaat om kantoorbenodigdheden, gereedschappen of technische onderdelen: wij voorzien pallettransport met de grootste zorg.

Bel een van onze experts

Hoskens

Flexibiliteit en kostenefficiëntie

In veel gevallen is pallettransport de meest flexibele en kostenefficiënte manier om uw goederen te leveren. Doordat wij zendingen van verschillende klanten groeperen in één vrachtwagen, hoeft u uw leveringen niet uit te stellen tot de vrachtwagen volledig vol is. Zo kunt u ook kleinere ladingen, met slechts een of enkele paletten, vlot en snel op hun bestemmingen laten leveren.

Gaat het toch om een periodieke en omvangrijke vracht? Dan behoren LTL (Less Than Truckload) of FTL (Full Truckload) uiteraard ook tot de mogelijkheden. Met onze efficiënte transportoplossingen, uitgebreid distributienetwerk en grote laadcapaciteit vinden we steeds de oplossing op maat van uw bedrijf.

Contacteer ons

Hoskens
Hoskens
Hoskens
Hoskens
Hoskens
Hoskens
Hoskens

Onze vloot voor pallettransport

De afgelopen jaren investeerden we sterk in ons wagenpark om u nog beter van dienst te zijn. Zowel het aantal voertuigen als de totale laadcapaciteit nam toe. Van bestelwagen tot vrachtwagen, van 6m³ tot 95 m³ en tot maximum 29 ton laadvermogen. Met zo’n 17 voertuigen op de baan vinden we steeds de geschikte oplossing voor uw pallettransport.

Hoskens

Pallettransport zonder zorgen

Wij voorzien uw pallettransport van A tot Z met de grootste zorg.

  • Professioneel team
  • Service van A tot Z
  • Tot 29 ton laadvermogen
  •  Vanaf één pallet

Verzorgde levering door professioneel team

Onze chauffeurs en andere medewerkers bouwen op meer dan 55 jaar ervaring. Bij ons pallettransport voorzien we dan ook méér dan levering van deur tot deur. Indien gewenst, stapelen wij het pallet ook af. Zo gaat de ontvanger nog vlotter met de levering aan de slag.

Hoskens