Unieke verhuisservice

Een dienstverlening die verder reikt dan het vervoer van A naar B, dat garanderen we met onze eersteklas verhuisfirma. Heeft u een bijzonder verzoek? Geen vraag is ons te veel. Onze verhuisfirma biedt voor elke verhuis-uitdaging een gerichte oplossing en service op maat.

Neem contact op

Hoskens
Hoskens

Heeft u een vraag?

Internationale verhuizingen behoren tot de mogelijkheden. Wij bieden onze verhuisdiensten aan in geselecteerde landen. Vul het contactformulier in en we bekijken graag samen met u de mogelijkheden.

Zeker! Wij hebben een eigen ladderlift service. U hoeft dus geen verhuislift te huren via een externe partij. Zo vertrouwt u voor uw verhuizing van A tot Z op één exclusieve verhuisfirma.

Van kamersbrede kunstwerken tot antieke objecten en exclusieve designmeubelen: uw waardevolle bezittingen zijn bij ons in gouden handen. Met witte handschoenen verhuizen we uw collecties naar hun nieuwe bestemming. Daarbij maken we gebruik van hoogwaardig beschermingsmateriaal en aangepaste apparatuur. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over uw meest delicate voorwerpen.

Sorteer van tevoren zoveel mogelijk spullen. Zijn er zaken die niet mee hoeven te verhuizen? Breng ze naar het containerpark of de tweedehandswinkel.

Maak alle kasten en schuiven leeg en verwijder indien mogelijk de losse legplanken. Verder pakt u alvast uw servies, glazen, borden en boeken in. Maar indien gewenst, doen wij dat voor u. In dat geval komen we een dag vroeger langs om alle kleine losse spullen in te pakken en slaapt u op beide oren.

Controleer daarnaast of u vergunningen bij de stad of gemeente in orde moet brengen. Om een vrachtwagen mét ladderlift te plaatsen, heeft u bijvoorbeeld 25 meter vrije ruimte nodig. Vraag indien nodig dus tijdig de parkeerborden aan. De vergunningen door ons laten regelen en de borden door ons laten plaatsen? Dat behoort zeker tot de mogelijkheden.

Zodra we alle losse voorwerpen hebben ingepakt, starten we met de verhuizing van uw grotere stuks en meubelen. We demonteren de stuks die niet in hun geheel vervoerd kunnen worden en plaatsen vervolgens alle onderdelen in de laadruimte.

Voor specifieke, zware of delicate goederen die we niet kunnen demonteren, voorzien we een houten kist op maat.

Op de nieuwe bestemming monteren we vervolgens alle meubelen. Dat geldt ook voor complexe installaties zoals complete dressings. Op die manier kunt u zonder zorgen meteen van de nieuwe locatie genieten.

Combineer onze high-end verhuisservice met meubelbewaring

Uiteraard kunt u aansluitend op de verhuisservice ook een beroep doen op onze andere diensten, zoals meubelbewaring. In ons verwarmd, vochtvrij, stofvrij en beveiligd magazijn bewaart u uw waardevolle bezittingen en meubelen voor korte of lange termijn: de perfecte tussenoplossing voor wanneer u uw huidige woning vroeger moet verlaten. Wij verpakken alles stofvrij in dekens en plasticfolie vooraleer uw spullen in de container gaan.

Meer over meubelbewaring

Hoskens
Hoskens

Kraaknette verhuisservice

Zowel uw vertrouwde woning of kantoor, als de nieuwe bestemming stofvrij achterlaten: dat is onze opzet. We pakken alles zorgvuldig in, voorzien de nodige logistieke hulpmiddelen, aangepast beschermingsmateriaal en professioneel meubelvervoer. Om vervolgens alles zorgvuldig op te ruimen en kraaknet achter te laten. Ook op de nieuwe bestemming laten we geen enkel spoor achter.

Hoskens

Verhuisservice op maat

Onze verhuisfirma voorziet steeds service op maat met gerichte oplossingen, gebaseerd op jarenlange ervaring. Daarbij maken we gebruik van specifieke apparatuur en gespecialiseerde bescherming. Zo dragen we speciaal schoeisel voor delicate vloeren en witte handschoenen om uw lederen meubelen en waardevolle bezittingen niet te beschadigen.

Contacteer ons

Hoskens
Hoskens
Hoskens
Hoskens
Hoskens
Hoskens 50
Hoskens
Hoskens

Eigen liftservice

Voor een efficiënte verhuizing vertrouwt u op de eigen ladderliften van onze verhuisfirma.
Zo hebben we steeds de meest geschikte ladderlift voor uw verhuizing ter beschikking.

Meer over onze verhuisliften

Hoskens

Uw verhuisfirma voor een zorgeloze aanpak

Onze verhuisfirma gaat verder dan een verhuizing van deur tot deur. Een lederen fauteuil, marmeren tafelblad of loodzwaar bronzen beeld? We behandelen uw interieur, meubelen en waardevolle bezittingen met de grootste zorg. Zowel bij uw privé– als bij uw zakelijke verhuizing.

  • Service op maat
  • Kwalitatief beschermingsmateriaal
  • Gespecialiseerde apparatuur
  • Meer dan 55 jaar ervaring
  • Stipte timing
  • Luchtgeveerde vrachtwagens

Plant u een bedrijfsverhuis?

Plant u een verhuis met uw kantoor, bedrijf of overheidsinstelling? Onze verhuisfirma is vertrouwd met zakelijke verhuizingen. We verhuizen niet alleen uw kantoormateriaal en bureau-accessoires, maar ook archieven, apparaten en machines. Daarbij gaan we geen enkele logistieke uitdaging uit de weg.

Hoskens
Hoskens
Hoskens

Wat zijn de uitdagingen bij de verhuizing van uw bedrijf?

Onze verhuisfirma is vertrouwd met specifieke zakelijke klanten, zoals gemeentehuizen, scholen, politiezones en consulaten. We kennen dus de uitdagingen, gevoeligheden en impact van een verhuizing in allerlei sectoren. Gaat uw verhuizing gepaard met delicaat transport of heeft u een bijzonder verzoek? Wij luisteren graag.

Bel een van onze experts