Plaatsing en montageservice met witte handschoenen

Bent u op zoek naar een duurzame logistieke partner voor full service transport? Onze chauffeurs, verhuizers en meubelplaatsers gaan veilig, flexibel en met de grootste zorg te werk. Naast het transport van uw meubelen, medisch materiaal en delicate voorwerpen, zorgen ze ook voor plaatsing en montageservice. Dat doen ze steeds met aangepast beschermingsmateriaal én witte handschoenen.

Neem contact op

Hoskens
Hoskens 42

Heeft u een vraag?

De levering, plaatsing en montage gebeuren in de ruimte naar keuze van u of uw klant. Om de montageservice zo vlot mogelijk te laten verlopen, maakt u de doorgang van en naar de ruimte zo vrij mogelijk. Ook in de ruimte zelf is er voldoende plaats nodig voor de meubelmontage.

Wenst u na de plaatsing meteen ook afscheid te nemen van uw oude meubelen? Dan nemen we die graag voor u mee, samen met het afval van het verpakkingsmateriaal. Afhankelijk van de staat van de meubelen, sorteren we het materiaal of brengen we het naar de tweedehandswinkel. Zo houden we onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk.

Kraaknette levering met installatie

Uw nieuwe bestemming kraaknet achterlaten: dat is onze opzet. Na de levering, montage en plaatsing nemen we karton, plasticfolie en ander afval weer mee. We verlaten de woning, het kantoor of het bedrijf niet vooraleer alles stofvrij is. U of uw klanten kunnen hun nieuwe meubelen of nieuw materiaal meteen in gebruik nemen en zullen verder niet merken dat we er geweest zijn.

Hoskens
Hoskens

Meubeltransport voor interieurzaken: van A tot Z

Van transport tot meubelopslag, levering en montage ter plaatse: reken op ons voor meubellogistiek van A tot Z. Bij elke logistieke uitdaging zoeken wij de meest geschikte oplossing voor uw meubelzaak.

Hoskens

Transport, logistiek, montage en plaatsing

We maken afspraken met uw klanten en vervolgens leveren onze gespecialiseerde chauffeurs en monteurs de bestelling volgens het afgesproken tijdstip. De montageservice en plaatsing gebeuren in een ruimte naar keuze, precies waar uw klanten dat wensen. Dat geldt ook voor massieve stukken en complexe installaties. Zo genieten uw klanten meteen van hun nieuwe aankoop.

Meer over meubeltransport

Hoskens
Hoskens
Hoskens
Hoskens
Hoskens
Hoskens
Hoskens 50
Hoskens

Plaatsing en montageservice van medisch materiaal

Medisch materiaal plaatsen of gespecialiseerde apparatuur verplaatsen? Van mammografen en MRI-scanners tot bloedafnametoestellen, oogmeetapparatuur en revalidatietoestellen: onze medewerkers lossen en plaatsen uw materiaal op de nieuwe bestemming. Zo kunnen gespecialiseerde techniekers meteen aan de slag met de montage.

Als full service transportbedrijf helpen wij uw dokterspraktijk, ziekenhuis of andere medische instelling bij elke logistieke uitdaging. Zo kunt u zich concentreren op zorgverlening aan uw patiënten en cliënten.

Meer over medisch transport

Hoskens

Full service transport delicaat materiaal

Plaatsing en installatie van kunst en andere delicate voorwerpen vraagt om een zorgvuldige aanpak. Bent u als galeriehouder op zoek naar een duurzame logistieke partner om kunst te plaatsen of te verplaatsen? Uw delicate kunstvoorwerpen zijn bij ons team van transporteurs en plaatsers in goed handen. Ook voor een levering met installatie op het adres van uw klanten kunt u op ons rekenen. We gaan steeds professioneel en discreet te werk.

Meer over delicaat transport

Montageservice zonder zorgen

  • Zorgvuldige aanpak
  • Professionele installateurs
  • Ook voor complexe installaties en delicate materialen
  • Verschillende logistieke oplossingen combineerbaar
Hoskens