Medisch transport met de grootste zorg

Met een eigen ladderlift, aangepast beschermingsmateriaal en de grootste zorgvuldigheid gaan we professioneel te werk: veilig, flexibel en stipt op tijd. Zo kunt u zich concentreren op zorgverlening aan patiënten en cliënten.

Neem contact op

Hoskens
Hoskens

Heeft u een vraag?

Bevindt een van uw campussen zich in het buitenland? In geselecteerde landen bieden wij onze diensten voor medisch transport aan. Vul het contactformulier in en we bekijken graag samen met u de mogelijkheden.

Naast medisch materiaal en gespecialiseerde apparatuur distribueren wij ook medicijnen, met uitzondering van koeltransport.

Als transportbedrijf kunnen wij zeer snel en flexibel schakelen. Avond-, weekend- of spoedleveringen gebeuren uitzonderlijk en enkel na aanvraag.

Is het van belang dat uw levering binnen een specifiek tijdsslot op de bestemming aankomt? Op aanvraag houden wij hiermee uiteraard rekening in onze planning en passen wij onze route aan.

Ja! Medisch transport van omvangrijk materiaal vormt daarom geen probleem.

Transport van divers medisch materiaal

Van mammografen en MRI-scanners tot bloedafnametoestellen, oogmeetapparatuur en revalidatietoestellen: onze chauffeurs en andere medewerkers zijn vertrouwd met de meest delicate producten en toestellen. Of het nu gaat om de levering van nieuw medisch materiaal in uw praktijk, of om de distributie van de ene campus naar de andere: voor elk type medisch transport vertrouwt u op ons gespecialiseerd transportbedrijf.

Hoskens
Hoskens

Van A naar B, zonder complicaties

In de medische wereld is timing en efficiëntie van transport van levensbelang. Alleen met het juiste materiaal op de juiste plaats kunnen artsen de nodige behandelingen voorzien. Ons transportbedrijf is dan ook gespecialiseerd in snel en efficiënt medisch transport. Indien bepaalde medische toestellen of apparaten binnen een specifiek tijdsslot geleverd of opgehaald moeten worden, passen wij onze route aan.

Bel een van onze experts

Hoskens

Verhuis medische apparatuur

Plant u een verhuis met uw dokterspraktijk, ziekenhuis of andere medische instelling? Ook dan zorgen wij graag voor een full service aanpak voor de volledige verhuizing van uw organisatie. Op uw huidige locatie komen we al uw meubelen, apparatuur en medisch materiaal zorgvuldig inpakken en in de laadruimte plaatsen. Met luchtgeveerde vrachtwagens voorzien we het vervoer naar uw nieuwe locatie.

In uw nieuwe praktijk laden we uw spullen uit, monteren we uw meubelen en installeren we in de mate van het mogelijke uw apparaten. We doen er alles aan om uw organisatie zo snel mogelijk weer operationeel te maken.

Meer over onze verhuisservice

Young Man Working Warehouse With Boxes
Job Chauffeur
Hoskens
Hoskens
Hoskens
Hoskens
Hoskens

Opslag medische apparatuur

Zoekt u een tijdelijke opslagplaats voor medische producten of apparatuur? Bijvoorbeeld omdat u nieuw materiaal heeft aangekocht, terwijl uw nieuwe praktijkruimte nog niet operationeel is? Dan kunt u een beroep doen op onze diensten voor meubelbewaring.

Meer over meubelbewaring

Hoskens

Eigen ladderlift

Om het medisch transport zo efficiënt en veilig mogelijk te laten verlopen, vertrouwen we op de eigen ladderliften van ons transportbedrijf. Zo hebben we steeds de meest geschikte ladderlift voor uw logistieke uitdaging ter beschikking.

Meer over onze liftservice

Aangepast beschermingsmateriaal

Voor medisch transport is het ontzettend cruciaal dat alle producten en apparaten onbeschadigd op hun nieuwe bestemming aankomen. Daarom halen onze professionele verhuizers, chauffeurs en transporteurs alles uit de kast om de verhuizing of levering met de grootste zorgvuldigheid te laten verlopen. Bovenop het aangepaste beschermingsmateriaal zorgen we ervoor dat alle spullen goed gezekerd zijn. Voor specifiek, zwaar of delicaat medisch materiaal dat we niet kunnen demonteren, voorzien we een houten kist op maat.

Hoskens 131
Hoskens
Hoskens

Een toegewijd team achter elke rit

Onze chauffeurs, verhuizers en transporteurs zijn gespecialiseerd in medisch transport. Wij dragen letterlijk uw lasten, zodat u zich kunt richten op de gezondheidszorg van patiënten en cliënten. Daarbij gaan we verder dan het transport van deur tot deur. We leveren uw pakket steeds persoonlijk aan de juiste dienst of persoon. Andere last minute aanpassingen of een verzoek om een specifieke service? We luisteren graag en gaan op zoek naar de meest geschikte oplossing voor uw logistieke uitdaging.