Ons team

Sinds 1969 zijn verschillende generaties actief in ons warm familiebedrijf. Vandaag bestaat ons team uit 20 personen: 3 bedienden en 17 chauffeurs en verhuizers.

Hoskens
Hoskens

Transport en verhuizingen met service op maat

Van bij de start geloofden we sterk in een service op maat. Ook vandaag nog vormen uw persoonlijke uitdagingen op het gebied van verhuizingen en transport ons uitgangspunt. We gaan voor een persoonlijke aanpak en transparante communicatie. Met onze jarenlange ervaring en divers team voorzien we steeds een oplossing op maat van uw project.

Hoskens
Hoskens

Nationale en internationale verhuizingen

Van generatie op generatie bleef ons bedrijf sinds de jaren ’70 groeien. Door de jaren heen bleven we sterk vasthouden aan onze lokale verankering. Als familiebedrijf zijn we dan ook gekend in het Waasland. Toch kijken we ook over de provincie- én landsgrenzen heen. Zo organiseren we ook transport en verhuizingen naar het buitenland, zoals naar Frankrijk en Spanje.

Meer over onze verhuisservice

Hoskens
Hoskens

Van één bestelwagen naar uitgebreid wagenpark

We startten met één bestelwagen maar investeerden steeds in ons wagenpark om ons toenemend klantenbestand op de best mogelijke manier van dienst te zijn. Zo groeiden we mee met de toenemende vraag die door de jaren heen ontstond. Intussen nam samen met de extra voertuigen ook de totale laadcapaciteit toe.

  • 17 voertuigen
  • 6 m³ tot 95 m³
  • tot 29 ton laadvermogen
Hoskens
Hoskens

Altijd in beweging: onze ambitie

Zowel voor verhuizingen als transportprojecten zijn we met ons bedrijf altijd in beweging. Afgelopen jaren bouwden we onze services sterk uit en dat is ook het plan voor de toekomst. Privé-verhuis of zakelijke projectverhuis? Een duurzaam partnership of eenmalige samenwerking? We luisteren graag.

Hoskens

Full service transport en verhuizingen

Bent u op zoek naar maximale ontzorging bij uw project? Een professionele aanpak van A tot Z? Ons professioneel team van verhuizers, chauffeurs en transporteurs staat voor u klaar. We combineren onze verschillende diensten tot een totaalpakket dat nauw aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Hoskens
Hoskens
Hoskens
Hoskens
Hoskens
Hoskens

Service zit in ons DNA

Of het nu gaat om transport of verhuizingen, wij voorzien steeds méér dan de levering van deur tot deur. Service van de hoogste kwaliteit zit in ons DNA. Bij verhuizingen voorzien we bijvoorbeeld ook de montage en plaatsing ter plaatse. En bij goederentransport kunnen we de palletten voor u afladen of de bestelling persoonlijk bij uw contactpersoon afleveren. Geen enkel specifiek verzoek is ons te veel.

Hoskens
Hoskens

Verhuizingen met witte handschoenen

Witte handschoenen en aangepast schoeisel behoren tot de standaarduitrusting van ons team. Dat is altijd zo geweest. Zo verhuizen we elke dag uw meest delicate voorwerpen naar hun nieuwe bestemming. Uw waardevolle bezittingen zijn bij ons in goede handen.

Hoskens
Hoskens
Hoskens 58

Werken bij Hoskens Vervoer

Zit service in uw DNA?

Als medewerker van verhuis- en transportbedrijf Hoskens Vervoer komt u terecht in een warme familie. U gaat aan de slag op de meest afwisselende plaatsen: van exclusieve settings tot industriële omgevingen. Daarvoor functioneert u vlot als een echte team player, maar kunt u ook individueel uw verantwoordelijkheden nemen. Een warm welkom van de collega’s en regelmatige team buildings krijgt u er zo bij!

Doorgroeimogelijkheden

In ons team krijgt elke verhuizer, chauffeur en transporteur kansen om door te groeien. Toont u motivatie en veel enthousiasme? Dan ondersteunen we u graag in uw pad. Zo is het mogelijk om via ons uw rijbewijs C en CE te behalen.

Hoskens

Verhuizen, vervoeren en leveren met de grootste zorg?
Welkom in het team van ons verhuis- en transportbedrijf!

Solliciteer nu