Delicaat transport met witte handschoenen

Bent u als galeriehouder of kunsthandelaar op zoek naar een duurzame partner voor transport van kunst? Onze chauffeurs, verhuizers en andere medewerkers gaan veilig, flexibel en met de grootste zorg te werk. Dat doen ze met behulp van een eigen ladderlift, aangepast beschermingsmateriaal en witte handschoenen. Zo laat u uw kunstvoorwerpen discreet en professioneel leveren bij uw klanten.

Neem contact op

Hoskens 58
Hoskens

Heeft u een vraag?

Heeft u klanten in het zuiden van Frankrijk of aan de Spaanse kust? Naar geselecteerde landen bieden wij ook internationale kunstverhuizingen aan. Vul het contactformulier in en we bekijken graag samen met u de mogelijkheden.

Wilt u geen enkel risico nemen voor uw spullen van grote financiële én emotionele waarde? Met een all-risk-verzekering slaapt u op beide oren. Vul het contactformulier in, dan helpen wij u graag op weg.

Verhuis kunstwerken

Plant u een privé- of zakelijke verhuis waarbij veel kunst of delicate goederen betrokken zijn? Bijvoorbeeld omdat u zelf kunstliefhebber bent of omdat uw galerij verhuist? Ook dan zorgen wij graag voor een full service aanpak voor de volledige verhuizing.

Op uw huidige locatie komen we al uw kunstvoorwerpen zorgvuldig inpakken en in de laadruimte plaatsen. Met luchtgeveerde vrachtwagens voorzien we het vervoer naar uw nieuwe locatie. In uw nieuwe privéwoning of galerij laden we uw kunstwerken uit en doen we er alles aan zodat u onmiddellijk kunt genieten van uw nieuwe thuis of galerij. Uiteraard kunt u ook voor al uw andere (design)meubelen en waardevolle bezittingen rekenen op onze high-end verhuisservice.

Meer over onze verhuisservice

Hoskens 50
Hoskens

Opslag kunstvoorwerpen

Zoekt u bovenop het transport van kunst een tijdelijke opslagplaats om uw kunstwerken, antiek of andere delicate goederen te bewaren? Bijvoorbeeld omdat u uw galerij renoveert of een privé-verhuis plant? Dan kunt u een beroep doen op onze diensten voor meubelbewaring. Wij verpakken alles stofvrij in dekens en plasticfolie vooraleer uw waardevolle spullen in de container gaan.

Meer over meubelbewaring

Hoskens
Hoskens

Eigen ladderlift

Om het transport van kunst of de verhuis van uw delicate spullen zo efficiënt en veilig mogelijk te laten verlopen, schakelen we indien nodig onze eigen ladderliften in. U hoeft voor uw verhuis- of transportproject dus geen externe ladderlift te huren. Wij hebben steeds de meest geschikte ladderlift ter beschikking.

Meer over onze liftservice

Hoskens

Aangepast beschermingsmateriaal

Voor kunst en andere uiterst waardevolle voorwerpen zetten we in op delicaat transport. We maken gebruik van specifieke apparatuur en gespecialiseerde bescherming. Zo dragen we speciaal schoeisel voor delicate vloeren en witte handschoenen om uw kunstvoorwerpen en andere waardevolle bezittingen niet te beschadigen. Ook de rest van het verpakkingsmateriaal is van de hoogste kwaliteit. Zo verzekeren we een om optimale bescherming van uw kunstvoorwerpen tegen stoten, trillingen en schokken.

Bel met een van onze experts

Hoskens 58
Hoskens
Hoskens 50
Hoskens
Hoskens
Hoskens

Ons team: enthousiast én discreet

Voor het transport en de verhuizing van kunst vertrouwen we op jarenlange ervaring. Ons team gaat steeds vol enthousiasme op zoek naar de beste aanpak op maat van uw project. Tegelijkertijd brengen we de nodige discretie aan de dag die zowel zakelijke als particuliere kunstverzamelaars verlangen.

Hoskens
Hoskens