Professioneel meubeltransport voor u en uw klanten

Van luxueus zitmeubilair tot kasten en kantoormeubelen: uw levering is bij ons in goede handen. Zelfs de meest delicatie meubelen en massieve stuks nemen wij graag voor onze rekening. Wij gaan steeds zo discreet en professioneel mogelijk te werk om elke bestelling bij uw klanten te leveren.

Neem contact op

Hoskens
Hoskens

Heeft u een vraag?

Heeft uw klant een buitenverblijf in het zuiden van Frankrijk of aan de Spaanse kust? Internationaal meubeltransport behoort tot de mogelijkheden. Wij bieden onze diensten aan in geselecteerde landen. Vul het contactformulier in en we bekijken graag samen met u de mogelijkheden.

Afhankelijk van de noden van uw meubelzaak voorzien wij verschillende pakketten voor meubeltransport. Neem contact op via het formulier en we bekijken graag samen welke pakketten bij u passen.

We voorzien vast en zeker ook transport van designmeubelen. Vandaag werken we reeds samen met verschillende toonaangevende Italiaanse en Duitse designmerken. Met witte handschoenen en hoogwaardig beschermingsmateriaal leveren we de meest high-end collecties tot bij uw klanten. Ook de montage en de plaatsing voeren we met de grootste zorg uit.

Indien uw klanten dat wensen, nemen we oude meubelen na de levering ook weer mee. Om onze ecologische voetafdruk zo veel mogelijk te beperken, sorteren we het materiaal. Meubelen die bijvoorbeeld nog in degelijke staat zijn, brengen we naar de tweedehandswinkel.

Meubeltransport met plaatsing en montageservice

Standaard voorzien onze chauffeurs meubeltransport met drempellevering. Indien u of uw klant dat wenst, voegen we ook plaatsing en montageservice toe aan onze service. De montage en plaatsing gebeuren in een ruimte naar keuze, precies waar uw klanten dat wensen. Ook complexe installaties, zoals complete dressings, behoren tot de mogelijkheden.

Indien u kiest voor full service transport, inclusief plaatsing en montageservice, rekent u op een kraaknette levering. Karton, plasticfolie en ander afval nemen we weer mee en we laten alles stofvrij achter. Uw klanten kunnen hun nieuwe meubelen meteen in gebruik nemen en zullen verder niet merken dat we er geweest zijn.

Meer over montageservice

Hoskens
Hoskens

Meubeltransport met de grootste zorg

Onze specialisten voorzien steeds service op maat met gerichte oplossingen, gebaseerd op jarenlange ervaring. Altijd met de vertrouwde white-glove service die u van ons gewoon bent. We dragen letterlijk witte handschoenen om uw lederen meubelen niet te beschadigen, speciaal schoeisel voor delicate vloeren en ander aangepast beschermingsmateriaal. Zo vertrouwt u ook voor luxueuze artikelen op meubeltransport van de hoogste kwaliteit.

Bel een van onze experts

Hoskens
Hoskens

Eigen ladderlift

Voor een efficiënt transport van uw meubelen vertrouwt u samen met ons op onze eigen ladderliften. U of uw klanten hoeven dus geen lift te huren via een externe partij. Zo vertrouwt u voor uw meubeltransport tijdens het volledige traject van A tot Z op één betrouwbare partij.

Afhankelijk van de specifieke situatie of vraag van uw klant, hebben wij steeds de meest geschikte ladderlift ter beschikking. Een smalle of lage doorgang? Een balkon of zelfs een mezzanine? Voor dit soort plaatsen is een wendbare ladderlift cruciaal. Met een speciaal zelfrijdend model bereikt u elke plek.

Meer over onze ladderliften

Hoskens

Meubeltransport van A tot Z

We behandelen uw meubelen met de grootste zorg. Zowel vor uw privé- als zakelijke klanten.

  • Service op maat
  • Kwalitatief beschermingsmateriaal
  • Gespecialiseerde apparatuur
  • Meer dan 55 jaar ervaring
  • Stipte timing
  • Luchtgeveerde vrachtwagens
Hoskens
Hoskens
Hoskens
Hoskens

Meubellogistiek voor complete ondersteuning

Heeft u als meubelzaak méér nodig dan transport? Zoekt u bijvoorbeeld een tijdelijke stockageruimte tot het moment van uitlevering? Als logistieke partner verzorgen wij de ontvangst, registratie én de opslag. Zodra de bestelling compleet is, voorzien we uiteraard ook het meubeltransport van ons logistiek magazijn naar de nieuwe bestemming. Zo kiest u voor complete ondersteuning voor u en uw klanten.

Meer over meubellogistiek

Hoskens
Hoskens